ANKARA ELMADAĞ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Güvenlik Toplantısı Yapıldı.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Güvenlik Toplantısı Yapıldı.

              11 Eylül Pazartesi günü saat 10:00´da, İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İlhan ERANIL Başkanlığında 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Güvenliği ile ilgili toplantı yapıldı.

              Toplantıya mahalle muhtarları, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları katıldı. Toplantı açılış konuşmasını yapan İlhan ERANIL konuşmasında; "Geçtiğimiz hafta Sayın Valimiz ile yaptığımız toplantı çok faydalı oldu. Bizimde benzer bir şekilde çocuklarımızın karşılaşabileceği sıkıntıları tespit etmek ve alınacak önlemlerle ilgili neler yapabileceğimizi istişare etmek üzere bu toplantıyı planladık. Öncelikle mahalle muhtarlarımızı toplantıya davet etme sebebimiz, okul dışında öğrencilerimizi bekleyen uyuşturucu, sigara, alkol vb. tehlikelerin önüne geçebilmemiz için muhtarlarımıza büyük iş düşmektedir. Bu gibi durumlarda muhtarlarımızdan isteğimiz emniyetle ve müdürlüğümüzle sürekli irtibat halinde olmalarıdır. Belirli yaş gruplarının girmesinin uygun olmadığı internetcafe vb. alarların muhtarlarımızca fırsat bulundukça kontrol edilelerek olumsuz bir durum halinde yine emniyetle irtibata geçilmesi öğrencilerimiz açısından faydalı olacaktır." dedi. 

              Daha sonra Okul-Aile Birliği Başkanları ve Mahalle Muhtarlarımızın şikayet ve önerilerine geçildi. Öğrenci servislerinde yaşanan sıkıntılar, okul bahçelerindeki tehlikeli alanlar, tütün satışı yapılan yerlere öğrencilerin gittikleri, okul saatlerinde internetcafe vb. yerlerde öğrencilerin görüldüğü, okul çevresindeki yollarda trafik denetiminindeki aksaklıklar gibi daha önceki senelerde yaşanan sıkıntılar dile getirildi ve çözüm önerileri sunuldu.

              Toplantının sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İlhan ERANIL, katılımlarından dolayı, mahalle muhtarlarımıza, okul müdürlerimize ve okul-aile birliği başkanlarımıza teşekkür etti.

14-09-201714-09-201714-09-201714-09-2017

İsmetpaşa Mahallesi Cumhuriyet Cad. No 67 Elmadağ/ANKARA - 0 312 863 62 30

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.